Elkaar leren kennen

We weten dat het best spannend is om iemand voor de eerste keer te ontmoeten, en een nieuwe kerk bezoeken al helemaal. Wij willen jou helpen om deze eerste ontmoeting makkelijker te maken.


Service tijden

Elke zondag start onze House of Worship om 10:00 & onze GROW Service om 13:30.

Location & Direction

Ons gebouw is aan de H.J.E. Wenckebachweg 117 in Amsterdam, vlakbij de afrit 11 (Amsterdam-Amstel de S111) van de A10. Op zondag is het gratis parkeren. Kom je met het OV dan is het ongeveer 10 minuten lopen vanaf de metrohalte Spaklerweg.

 

Wat ik kan verwachten

Hoelang duren de diensten?

Onze House of Worship duurt 120 minuten, in totaal. De dienst begint met onze live band die ons leidt in aanbidding - de teksten van de muziek worden op schermen geprojecteerd, zodat je makkelijk kan meezingen als je dat wilt. Vaak is er een special optreden van een van onze creatievelingen. Daarna zal een van onze pastors een bemoedigende en hoopvolle boodschap spreken over Jezus. In ons laatste gedeelte van de dienst is er de mogelijkheid om naar voren te komen om gebed te ontvangen.

Hoe is onze cultuur in Victory Outreach Amsterdam?

Sundays here are exciting, energetic, and relaxed. Kom zoals je bent en voel je welkom als onze gast.

Hoe zit het met mijn kids?

Wij geloven dat kinderen elke week een te gekke tijd moeten hebben in de kerk - en in Victory Outreach, is dit onze prioriteit. Ook staat de veiligheid voorop, daarom hebben wij elke zondag check-in formulieren klaar liggen op de balie in de gang. Voor de kinderen en tieners zijn er elke zondag aparte diensten, zij starten in hun eigen dienst. Ook is er opvang voor de allerkleinste in onze nursery.

Onze ushers staan voor je klaar om je wegwijs te maken binnen ons gebouw.

Waar moet ik als eerste zijn?

Bij onze ingang staan onze teamleden klaar om je te verwelkomen. Zij zullen je helpen met het zoeken naar een plekje en/of het wegbrengen van de kinderen. Ga na de dienst niet gelijk weg. In onze Greenroom willen wij jou als onze speciale gast ontvangen, onder het genot van een kopje thee of koffie en iets lekkers te eten.

Laat ons weten dat je komt!

Ben je er klaar voor om je eerste bezoek te plannen? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Vul gemakkelijk het onderstaande formulier in zodat wij ervoor kunnen zorgen dat je een VIP treatment krijgt tijdens je eerste bezoek.

 

Plan mijn bezoek!

Naam *
Naam