WhatsApp Image 2017-11-06 at 18.19.38.jpeg

Als christen gaan wij door verschillende seizoenen. Van het moment dat je uit verdrukking, pijn, leegte, angst, radeloosheid en ga zo maar door komt voel jij je vrij en ervaar je een rust als nooit tevoren. Je voelt je compleet en je kunt alles weer aan. Je hebt Jezus gevonden en wilt iedereen om je heen vertellen dat Hij echt is en dat ook zij vrij kunnen zijn.
Maar wat gebeurt er als je nou door een nieuw seizoen gaat waarbij je door drukte in je leven minder stille tijd met de Heer doorbrengt? Je kunt maar net je hoofd boven water houden door omstandigheden in je leven. Wat een eng gevoel is dat. Dit zijn dan de momenten waar je op een kruispunt bent beland.
Nu sta je op een punt waarbij het duidelijk wordt dat God opwekking wilt doen plaatsvinden in jouw leven. Maar waar begint die opwekking?
Opwekking begint bij jezelf. 

Nu ook ik op het punt sta waar ik zie dat God opwekking wilt doen plaatsvinden in mij, moest ik mijn leven gaan evalueren. Persoonlijke opwekking kan plaatsvinden na zelf-reflectie en bekering.
Ik bad en vroeg God om mij te laten zien wat in mij veranderen moet zodat er opwekking in mij kan plaatsvinden. 

Een schriftgedeelte waar ik nu dagelijks op mediteer is hetgeen dat in Joshua 1:6 staat: “Wees sterk en moedig, want u zult de leider van mijn volk zijn en u zult het helpen al het land te veroveren dat ik aan zijn voorouders beloofde”. Ook voor u heeft God dat specifiek woord voor die persoonlijke opwekking in u.