This is Tim

This is Tim

Het is zondag. Hoe ziet uw dag er uit?

Nou het eerste wat ik doe is mijzelf voorbereiden. Ik zoek God voor de dag, het is belangrijk voor om mijn dag rustig te beginnen om zo de focus te kunnen bewaren tijdens de dienst en alle andere voorbereidingen. 

Na dat ik ben opgestaan trek ik mijn kleding, dat ik de avond ervoor heb klaar gelegd, van de plan en vertrek ik zo rond 8:00 richting de kerk.

Ik ben dan rond 08:30 in de kerk waar ik meteen aan de slag ga,. Ik haal dan eerst de beamer schermen omlaag, doe dan de media kamer open en ga de beamer voorbereiden voor de dienst. Alle liederen, bijbelteksten en announcements heb ik eerder in de week via de mail door gekregen, waardoor ik ze alleen nog in d ejuiste volgorde hoef te zetten.

Om 09:30 is het tijd voor de voorbeden waarna de dienst om 10:00 begint.

Tijdens de dienst richt ik mij voornamelijk op het coordineren van het media team. Ik zorg ervoor dat het beamer, foto en video team wordt aangestuurd en begeleid ze gedurende de hele dienst.

Na de dienst worden alle spullen weer keurig weg geborgen. Ik ontvang dan de foto's die tijdens de dienst zijn gemaakt om die vervolgens rond 18:00 op facebook te plaatsen.
Rond 19:00 zitten mijn werkszaamheden er op, ik heb tegen die tijd ook het meeste voorbereidende werk af voor de hele week, zodat de rest van het team hun taken kunnen opppakken.

 

De Media Is Echt Uniek, Jong En Oud Vinden In Onze Media Familie.

 

Wauw dat is een drukke dag! Waar haal jij jouw passie en energie vandaag?

Ten eerste natuurlijk van God, als Hij mij niet zou bijstaan had ik dit echt niet week in week uit kunnen doen. Simpel gezegt, Ik hou van het werk dat ik doe. Het is zo mooi om op deze manier mijn liefde voor God te kunnen tonen. Mijn bediening biedt mij persoonlijk zoveel.
Ik heb ontzettend veel geleerd en het mooie is, dat ik al deze kennis en ervaring ook in mijn dagelijks leven buiten de kerk kan gebruiken. Vanuit de media ben ik gaan fotograferen, deze hobbie heb ik mogen ontwikkelen op plekken waar je normaal niet zou komen. Ik ben deel geweest van grote evenementen, concerten en fotoshoots. Al die ervaring neem ik mee in mijn fotografie carriere. 

Verder komt mijn passie van de liefde voor de mens. Als kleine jongen heb ik altijd mogen helpen toen mijn vader deel was van het usher en security team. Rond mijn 16e ben ik toen zelf begonnen met media in de kerk. Dit heeft mij gevormd, de liefde die ik kreeg van deze 2e familie heeft mij gedurende mijn jeugd geholpen om in de kerk te blijven. Dit heb ik altijd als zegen ervaren, mij leven is altijd rustig verlopen omdat ik nooit de behoefte had om plezier en geluk buiten God's huis te zoeken. Naast het werk wat ik doe is dit ook een beetje mijn doel, om de generatie van de toekomst en plek te bieden van veiligheid en vriendschap. Ooit hoop ik dat mijn eigen kinderen, mede door mij investering nu, de zelfde liefde mogen ervaren als ik toen.

Ah mooi, de bediening heeft dus een grote invloed gehad op jouw leven. Misschien heb je het al een beetje benoemd, maar wat is er zo speciaal aan jouw bediening?

Ik ben nu ongeveer 3 jaar leider van de media het was geen makkelijke tijd, maar het is prachtig om nu de vruchten te mogen zien van al het harde werk, God is altijd getrouw geweest. De media is een plek waar jij iets op een bijzondere manier kan doen voor God, maar waar God ook iets kan doen in jouw eigen leven. Mijn visie is altijd geweest dat bediening ook deels een tool is om verandering te kunnen brengen in de levens van de mensen die er deel van zijn. God vormd en ontwikkeld ons door alle uitdagingen en oppertuinities. De media is echt uniek, jong en oud vinden in onze media familie.

 

In dit interview hebben wij Camiel beter leren kennen. Hij is de media leider van VO Amsterdam. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over zijn bediening, klik dan de link