The Community

Wij geloven in gemeenschap en hebben daarom een plek voor een ieder.

 
 
Kidz.png

Kinderen 0-11

Victory Outreach Kidz G.A.N.G., “God’s Anointed New Generation,”  is opgericht om kinderen op een creatieve manier kennis te laten maken met het geloof in de Here Jezus, het is een plek waar kinderen en hun familie op een fijne en leuke manier kunnen leren over Gods Woord,  Tijdens de diensten op vrijdagavond en zondag worden de kinderen in verschillende groepen (op leeftijd) opgevangen en onderwezen. Door samen te zingen, te spelen, muziek te maken, te dansen en veel meer andere creatieve activiteiten te ondernemen groeien de kinderen dichter naar elkaar (vriendschap) en naar God toe. De kinderen zijn in de volgende groepen gedeeld: Nursery 0-2, jaar. Kiddies 2- 4, Gods Treasures 5-7 en Kidz 4 Christ8-11.

De Kidz G.A.N.G missie
- Kinderen kennis laten maken met de liefde van God, ieder kind verdient het beste en daarbij staat Gods liefde centraal.
- Kinderen onderwijzen in het woord van God, de principes uit Gods woord zijn voor altijd.
- Kinderen Gods aanwezigheid te laten ervaren, Gods aanwezigheid in het leven van een kind is het aller belangrijkste.
- Kinderen een veilige omgeving  bieden als zij over Gods waarden en normen leren, zowel fysiek, geestelijk als emotioneel.

Bent u nieuw en heeft u kinderen? Neem ze mee!
Bij het eerste bezoekaan de Kidz G.A.N.G vragen wij uw kind bij ons te registreren.  Er word dan ook gevraagd naar de volgend persoonlijke gegevens: naam ouders/verzorgers, naam kinderen en geboortedatum, een telefoonnummer, een emailadres en indien van toepassing specifieke informatie (allergie/medicatie etc).


Jeugd 12-35

De jeugd van vandaag zijn de leiders van morgen!  Victory Outreach zet zich daarom in voor de tieners en jongeren in de samenleving. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, je bent welkom bij Victory Outreach G.A.N.G. God’s Anointed Now Generation. Een groep van jonge mensen die samen komen met één visie, waar vriendschappen ontstaan en waar Gods woord centraal staat. Victory Outreach hecht veel waarden aan de potentie die de jeugd heeft, er wordt een geruime tijd geïnvesteerd in de jongeren met als doel het maximale uit de jongeren te halen en te groeien de bediening.

NewGen (Tieners)
Van 12 tot en met 16 jaar oud ben je van harte welkom bij de NewGen. NewGen zijn de tieners in Victory Outreach die zich inzet in de gemeente en bouwt aan onderlinge vriendschappen. Een groep enthousiast tieners die leert omgaan met verantwoordelijkheden,  een levende relatie opbouwt met God en haar eigen samenkomsten heeft.

Iedere vrijdagavond vanaf 19:30 uur en iedere zondag vanaf 10 uur heeft de NewGen een eigen samenkomst. In deze samenkomst wordt er een bijbelstudie gegeven over verschillende onderwerpen waar je als tiener tegenaan kunt lopen.  Er is een mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek met de leider(s) en vragen stellen mag altijd!  Kom een keer kijken !!

GANG (Jongeren)
De groep jongeren in de leeftijd 17-24 jaarheeft maandelijks een activiteit en komt regelmatig samen voor een fellowship. Gezelligheid, Geloven en Groeien dat doe je in de GANG!

Young Adults (Jong Volwassen)
Vanaf 25 jaar zijn er de Young Adults: een groep jonge, dynamische, volwassen christenen, die met elkaarsamenkomen en samen leuke  activiteiten ondernemen (o.a. BBQ, paintball). Join the young adults!

gang.jpg

uwim.jpg

Vrouwen

Vrouwen die opstaan in de roeping die God voor ze heeft en hun plek te vinden in de bediening! Dat is waar Women in Ministry voor staat een groep die klein begon is inmiddels uitgegroeid naar een internationale vrouwenbediening.

Missieverklaring
Victorie Outreach Verenigde Vrouwen in de Bediening Internationaal is geroepen tot de taak van het evangeliseren en het maken van discipelen onder de meest gekwetsten van de wereld met de boodschap, de hoop en het plan van Jezus Christus,

Victorie Outreach Verenigde Vrouwen in de Bediening traint en inspireert vrouwen en wekt een verlangen op hun potentieel optimaal te ontwikkelen, met uiteindelijke bestemming; een leven in waardigheid en geborgenheid.

Victory Outreach Verenigde Vrouwen in de Bediening dient als financiële ondersteuning voor wereldmissies en werkt hand in hand met de visie van Victory Outreach Internationaal om de taak die voor ons ligt te voleindigen

‘Kracht en luister is haar gewaad’ Spreuken 31:25


mmov.jpg

MANNEN

Ons jaarlijkse internationale congres genaamd Mighty Men of Valor is een tijd waarin duizenden mannen van over de hele wereld zich verzamelen om verfrist te worden en te ontvangen van God. Regelmatige berichten van onze oprichter, Pastor Sonny Arguinzoni Sr, de ouderlingen en de bedieningsleiders helpen mannen hun richting te vinden in hun wandel met de Heer en hun rol in Victory Outreach.  Daarnaast worden de mannen toegerust om hun rol te vervullen in de visie van de plaatselijke kerk en om de gemeenschap te bereiken. De mannen worden ook uitgedaagd om op te staan en  de globale visie van Victory Outreach te voldoen, om het levensveranderende evangelie van Jezus Christus over de hele wereld te verkondigen.

Victory Outreach is het maken van een verschil in de levens van duizenden mannen over de hele wereld. Mannen stijgen naar een nieuw niveau van geloof, wanneer zij de mannen worden die God geroepen heeft te zijn. Kom en doe mee!