ps Jofrey Sep17 Serie 23493.jpg

Hi en welkom op onze kerk website!

 

Mijn naam is Jofrey Leito en samen met mijn vrouw Ludrid leiden wij deze gemeente als senoir voorgangers.

 

 

Kijk rustig rond en als je nog vragen hebt, staan wij samen met het team voor jou klaar!

 

Welkom

 

 
 

Wat kan ik verwachten

Victory Outreach is een kerk voor de hele familie. Jeugd, jong volwassenen en volwassenen een ieder heeft een plek in onze bediening. Hier volgen een aantal punten die u kunt verwachten; Een warm en vriendelijke omgeving; Goede sfeer; Dynamische aanbidding; Krachtige preken; Geweldige kinderbediening; toegankelijke leiders.


Locatie

Wekelijks komen wij samen op de H.J.E. Wenckebachweg 117.

Bezoekt u ons via het openbaar vervoer, dan kunt het beste uitstappen bij metrohalte Spaklerweg, vanaf dit station is het ongeveer 10 minuten lopen. Voor elke dienst kunt u ook gebruik maken van onze pendelbus.

Komt u met de auto dan vindt u ons bij de afslag  A10 ringweg zuid. Elke zondag kunt u gratis parkeren tegen over het kerk gebouw.

Het gebouw is bereikbaar voor rolstoelen en minder valide bezoekers.

20170919-oostlijn-SLW-spaklerweg-omgeving-Ge-Dubbelman-2-1750x1167.jpg

DSC09795-01.jpeg

Kinderen en tieners

Voor de aller kleinste en tieners tussen de leeftijd 12 t/m 16 jaar organiseren wij tijdens de zondag samenkomst interactieve, leerzame en gezellig diensten gericht op hun leeftijdscategorie.

KidzGANG 0 - 12 jaar
Kinderen tot 12 jaar kunt u voor de dienst aanmelden bij een van de kidzGANG groepen. Hier leren ze in een veilige omgeving de waardes van het geloof. 

NewGen 12 - 16 jaar
Ook voor onze tieners is er een speciale plek waar ze interactief vriendschappen bouwen en samen meer te weten komen over het leven als christen.