JEUGD

De jeugd van vandaag zijn de leiders van morgen!  Victory Outreach zet zich daarom in voor de tieners en jongeren in de samenleving. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, je bent welkom bij Victory Outreach G.A.N.G. God’s Anointed Now Generation. Een groep van jonge mensen die samen komen met één visie, waar vriendschappen ontstaan en waar Gods woord centraal staat. Victory Outreach hecht veel waarden aan de potentie die de jeugd heeft, er wordt een geruime tijd geïnvesteerd in de jongeren met als doel het maximale uit de jongeren te halen en te groeien de bediening.

 
 

Activiteiten

Passion for Purity
Een belofte van puurheid is een belangrijk onderdeel van de jeugdbediening. Tieners maken een belofte dat zij zich rein zullen bewaren tot het huwelijk.  Zelfs de jongeren die wel seksueel actief is geweest in het verleden, maakt de keuze om zich vanaf nu te bewaren tot het huwelijk.  Ter herinnering van de belofte ontvangen de jongeren een ring en certificaat.

Missie
De jeugd gaat er ook op uit!  De jongeren gaan met elkaar op missie naar een stad om daar te gaan evangeliseren en te helpen bouwen aan een nieuwe kerk. Door te dansen, muziek te maken en gesprekken te voeren met andere jongeren is het een groot succes en zeker de moeite waard om aan deel te nemen!


Groepen

- NewGen
Van12 tot en met 16 jaar oud ben je van harte welkom bij de NewGen. NewGen zijn de tieners in Victory Outreach die zich inzet in de gemeente en bouwt aan onderlinge vriendschappen. Een groep enthousiast tieners die leert omgaan met verantwoordelijkheden,  een levende relatie opbouwt met God en haar eigen samenkomsten heeft.

Iedere vrijdagavond vanaf  19:30 uur en iedere zondag vanaf 10 uur heeft de NewGen een eigen samenkomst. In deze samenkomst wordt er een bijbelstudie gegeven over verschillende onderwerpen waar je als tiener tegenaan kunt lopen.  Er is een mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek met de leider(s) en vragen stellen mag altijd!  Kom een keer kijken !!
 

- GANG
De groep jongeren in de leeftijd 17-24 jaar  heeft maandelijks een activiteit en komt regelmatig samen voor een fellowship. Gezelligheid, Geloven en Groeien dat doe je in de GANG!

-Young Adults
Vanaf 25 jaar zijn er de Young Adults: een groep jonge, dynamische, volwassen christenen, die met elkaar  samenkomen en samen leuke  activiteiten ondernemen (o.a. BBQ, paintball). Join the young adults !
 


Feature 3

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Aenean eu justo sed elit dignissim aliquam. Vivamus sit amet semper lacus, in mollis libero. Donec eu est non lacus lacinia semper. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor.