DWNG.png

Alpha Life Group

De Alpha Life Group is deel van een wereldwijd programma. Deze cursus wordt sinds 2016 gegeven in Victory Outreach Amsterdam.

Tijdens deze gezellige avonden kom je met een kleine groep samen om te leren over wat het Christendom precies inhoud en wat de bijbel ons leert over het leven als een Christen. Samen met jouw groep leer je praktische handvaten te gebruiken aan de hand van interactieve video presentaties. 

De Alpha Life Group bestaat uit een diverse groep gemotiveerde studenten. Wil je meer te weten komen over deze volgende stap in je wandel met God klik dan op de link hieronder. Lees en kijk mee om meer te weten te komen over de Alpha Life Group.

Teaching With Purpose

Vandaag de dag legt onze omgeving steeds meer druk op ons geloof, het bouwen aan een stabiel bijbels fundament is daarom een essentieel onderdeel in het leven van elke Christen.

T.W.P. is de bijbelschool van Victory Outreach Amsterdam. Door het hele jaar heen organiseren wij lessen over key onderwerpen over het Christelijke geloof. In 4 verschillende niveau's leert u over onderwerpen zoals: Wat is dopen, het bestuderen van de bijbel, omgaan met verleiding en nog veel meer. 

 

 

lightstock-31979-medium-logos-bible-software.jpg
Veti-Logo-2013.png

V.E.T.I. (victory Outreach education and training institute)

''Get Equipped, Get Ready, Get V.E.T.I.''

V.E.T.I. is de volgende stap in jou ontwikkeling. Met V.E.T.I. ga je samen met jouw klas dieper op verschillende onderwerpen over het geloof. Tijdens deze klassen wordt je toegerust met praktische ministry training, Bijbel begrip en andere essentiele onderdelen in jou ontwikkeling.

V.E.T.I. wordt aangeboden op een academisch niveau, te volgen via online live klassen of fysiek in het klas lokaal.

Voor meer informatie over V.E.T.I. bezoek onze internationale website


 
Name *
Name