Kinderen KIDZ G.A.N.G.

Victory Outreach Kidz G.A.N.G., “God’s Anointed New Generation,”  is opgericht om kinderen op een creatieve manier kennis te laten maken met het geloof in de Here Jezus, het is een plek waar kinderen en hun familie op een fijne en leuke manier kunnen leren over Gods Woord,  Tijdens de diensten op vrijdagavond en zondag worden de kinderen in verschillende groepen (op leeftijd) opgevangen en onderwezen. Door samen te zingen, te spelen, muziek te maken, te dansen en veel meer andere creatieve activiteiten te ondernemen groeien de kinderen dichter naar elkaar (vriendschap) en naar God toe.

 
 

Missie

- Kinderen kennis laten maken met de liefde van God, ieder kind verdient het beste en daarbij staat Gods liefde centraal.

- Kinderen onderwijzen in het woord van God, de principes uit Gods woord zijn voor altijd.

- Kinderen Gods aanwezigheid te laten ervaren, Gods aanwezigheid in het leven van een kind is het aller belangrijkste.

- Kinderen een veilige omgeving  bieden als zij over Gods waarden en normen leren, zowel fysiek, geestelijk als emotioneel.


Groepen

- Nursery 0-2 jaar

- Kiddies 2- 4 jaar

- Gods Treasures 5-7 jaar

- Kidz 4 Christ8-11


bent u nieuw en heeft u kinderen? neem ze mee!

Bij het eerste bezoekaan de Kidz G.A.N.G vragen wij uw kind bij ons te registreren.  Er word dan ook gevraagd naar de volgend persoonlijke gegevens: naam ouders/verzorgers, naam kinderen en geboortedatum, een telefoonnummer, een emailadres en indien van toepassing specifieke informatie (allergie/medicatie etc).