Life Groups

 
 
roots.jpg

Oorsprong

Victory Outreach International begon in 1967.  De stichters Sonny en Julie Arguinzoni werden geïnspireerd om een kerk te beginnen toegewijd aan het bereiken van de meest gekwetste mensen in de binnensteden van de wereld.

Deze visie verspreidde zich razendsnel met als resultaat de geboorte van verschillende kerken wereldwijd.  In 1985 kwam de visie naar Europa en werd Victory Outreach Amsterdam geboren.

In de afgelopen decennia is onze visie gegroeid. We bereiken nu niet alleen de meest gekwetsten maar maken een impact op mensen in alle lagen van de samenleving. 

Victory Outreach Amsterdam  is een plek die u uw thuis kunt noemen en wij zijn mensen die u familie kunt noemen. U bent van harte welkom om deel te zijn van deze gemeente en de speciale plek te ontdekken die u in het plan van God heeft.

Voor uitgebreide informatie klik hier (Engels).


Waar wij als gemeente in geloven

BIJBEL:
Wij als volle evangelische pinkstergemeente geloven dat de Bijbel onze allesomvattende richtlijn voor geloof en praktijk is. De bijbel is voor ons het geïnspireerde woord van God. Het vertelt ons Gods plan met de mensen en laat ons zien hoe wij als mensen Hem kunnen leren kennen. Het geeft ons inzicht in de geschiedenis en de plannen voor de toekomst

GOD:
Als de almachtige Schepper van hemel en aarde heeft God zichzelf geopenbaard, maar door Zijn Zoon Jezus mogen wij hem ook als Vader kennen. Zijn liefde voor ons heeft Hij uitgedrukt in Zijn Zoon Jezus, die vrijwillig geboren wilde worden als mens en zonder zonden leefde op aarde. Zijn dood aan het kruis betekende dat Hij de prijs voor onze zonden wilde betalen. Toen Jezus op de derde dag opstond uit de dood, was dat het bewijs dat God het offer voor onze zonden had aanvaard.

Voor uitgebreid informatie klik hier (Engels).


samenkomsten.jpg

Samenkomsten

Wij komen wekelijks samen. Zowel klein als in een grote groep.

Door de weeks hebben wij onze Lifegroups. Waar wij in kleine getale op verschillende plekken in Amsterdam samenkomen. Interesse in een Lifegroup? Klik hier om er een te vinden bij u in de buurt.

Elke vrijdagavond (hebben) komen wij na een kort woord van bemoedigen samen om te bidden van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Zondag Celebration Service van 10:00 uur tot 12:00 uur worden wij door de spreker van de dag bemoedigd met een woord uit de bijbel.

Het is adres voor de vrijdag en zondag diensten is:

H.J.E. Wenckebachweg 117, 1096 AM Amsterdam.
Bereikbaarheid:
- Metro: Metro 51/53/54 station Spaklerweg
- Auto: Parkeren is alleen op de zondag gratis


WAT IS ER VOOR MIJN KINDEREN?
Door middel van bijbelse waarden en principes leren en spelen. Onze kinderbediening is meer dan een opvang. U kunt er zeker van zijn dat uw kinderen zich bij ons in een veilige omgeving bevinden. We hebben
verschillende groepen voor kinderen tot 12 jaar.

Meer informatie over onze verschillende gemeenschapsgroepen (jeugd, mannen en vrouwen) vind u hier.

kinderen3.jpg

OUDEREN EN INVALIDE
Voor de ouderen en invaliden hebben wij bekwame getrainde medewerkers om voor, tijdens en na onze samenkomsten te kunnen begeleiden.

Onze zaal opzet is rolstoelvriendelijk. In de zaal kan voldoende  ruimte gecreëerd worden voor onze gast.


dynamisch4.jpg

WAT KAN IK VERWACHTEN ALS IK BIJ U KOM?
Victory Outreach is een kerk voor de hele familie. Jeugd, jong volwassenen en volwassenen een ieder heeft een plek in onze bediening. Hier volgen een aantal punten die u kunt verwachten; Een warm en vriendelijke omgeving; Goede sfeer; Dynamische aanbidding; Krachtige preken; Geweldige kinderbediening; toegankelijke leiders.