Maak kennis met
Victory Outreach Amsterdam

 

 
 

Amsterdam en nu

De visie begon razendsnel te verspreiden en vele kerken zijn over de gehele wereld geplant. In 1985 werd de Victory Outreach Amsterdam geboren.

Een multiculturele kerk waar mensen van verschillende levensstijlen, culturele achtergronden en leeftijden samenwerken aan de taak die voor ons ligt.

Wij hebben tot nu toe duizenden mensen geholpen om hun leven weer op de rails te krijgen en een diepere relatie met God te ontwikkelen.

Onze visie is vergroot van het bereiken van de meest gekwetsten van de samenleving naar een impact maken op mensen van alle lagen in de samenleving.

Het is een plek die u uw Thuis kunt noemen en mensen die u Familie kunt noemen. Iedereen is welkom om deel te zijn van deze gemeente en de speciale plek te ontdekken die een ieder in het plan van God heeft.


Stichters en de internationale visie

Victory Outreach Internationaal begon in 1967, toen Sonny en Julie Arguinzoni geïnspireerd werden om een organisatie (kerk/beweging) te beginnen die toegewijd zou zijn aan de taak om de gekwetste mensen in de binnensteden van de wereld te bereiken. Sonny en Julie maakten een begin in een klein gebouw in het hart van Oost Los Angeles en begonnen hulp te verlenen naar de omliggende gebieden. Wat klein is begonnen heeft zich tot een wereldwijde organisatie ontwikkeld, die nog steeds toegewijd is aan de oorspronkelijke visie. Deze visie is om individuen te helpen en ondersteunen een persoonlijke relatie te bouwen met Jezus Christus.

Victory Outreach heeft de afgelopen jaren tienduizenden mensen gezien die een hopeloos leven hebben verruild voor een nieuw zelfverzekerd leven met een vastberadenheid om anderen te helpen. Deze unieke visie van Victory Outreach Internationaal beweegt zich voort en is terug te zien in de vele herstelde levens.

Intussen is de visie uitgebreid van uitsluitend hulp verlenen aan drugsverslaafden en bendeleden tot mensen van allerlei levensstijlen. De eerste kerk van waaruit alle Victory Outreach kerken zijn voortgekomen is tegenwoordig gelegen in Chino, Californië. De moederkerk, zoals die ook wel genoemd wordt, fungeert tevens als Wereldhoofdkwartier van Victory Outreach Internationaal. Vandaag de dag inspireren Sonny en Julie nog steeds zowel lokaal als wereldwijd het werk en geven zij leiding aan de wereldwijde organisatie van Victory Outreach Internationaal. Ondertussen heeft Victory Outreach meer dan 600 kerken en centra wereldwijd.


Geloofsbelijdenis

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Phasellus sodales massa malesuada tellus fringilla, nec bibendum tellus blandit. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor.