Day to night fashion.png

Guest Experience

Samen met jou team ben jij verantwoordelijk voor de 1e indruk bij binnen komst van iedere gast. Ben jij vriendelijk, sociaal en weet jij mensen snel op hun gemak te doen voelen, kom dan eens een kijkje nemen bij onze Guest Experience team.

 
Day to night fashion.png

KidzGANG

Door vrolijke muziek, leerzame spelletjes en levendige bijbel verhalen ben jij betrokken bij de ontwikkeling van de volgende generatie. Geniet jij van kinderen en vind jij het leuk te bouwen aan de toekomst klik dan op de knop hieronder.

 
Day to night fashion.png

Media

Ben jij creatief en heb je ervaring of interesse in de wereld van media. Klik dan op de knop hieronder en ontdek alles over het media team van Victory Outreach Amsterdam. (Geen ervaring nodig)

Day to night fashion.png

Ben jij goed in organiseren, administratie of heb jij een passie voor evangelisatie. Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om de kerk leiderschap te ondersteunen met het ograniseren van de mooste evenemente.

Untitled design (1).png

Ben jij een duizendpoot achter de schermen of ben je een geboren acteur, danser of zanger en sta jij liever op het podium. Klik dan op de knop hieronder en ontdek wat jij kunt betekenen voor onze creatieve producties.

 
Day to night fashion.png

Worship

Elk weekend leidt het A.W.E. worship team ons in de aanwezigheid van God. Het A.W.E. team bestaat uit een getalenteerde en toegewijde groep muzikanten, vocalisten en geluidstechnici.

Day to night fashion.png

Als onderwijs assistent help jij de docent met de administratie, voorbereiding van de lessen en de communicatie naar de klas om zo de best mogelijk leer omgeving te creeren voor elke leerling.